Voor alle energetische, psycho- emotionele en lichaamsgerichte begeleiding. 
 
Gedachten en lijden loslaten hoe doe je dat? Heel eenvoudig: het verleden daar laten en verder gaan in het nu. Als u zich constant  bewust blijft van wat er precies in het hier en nu gebeurt dan is lijden verledentijd en is het heel gemakkelijk om los te laten. Door bewust te worden van uw gedachten en te weten dat gebeurtenissen uit het verleden voorbij zijn, leert u accepteren aan dat wat is.
 
Met een diploma medische basiskennis zijn we goed op de hoogte van de werking van het menselijk lichaam. Wij ontwikkelen voortdurend onze specialisaties door bijscholingen te volgen.
 
Praktijkadres: Molenpolderweg 22A Yerseke, uitsluitend volgens afspraak. 
 
Intake en consult: 50 euro per sessie inclusief btw. Een sessie duurt 2 uur. Gemiddeld heeft u 6 sessies nodig om de gewenste benodigde wijzigingen te bereiken.  
Op verzoek komen wij ook aan huis, er komt dan 15 euro aan voorrijkosten bij voor de regio Zeeland.
 
 
De naam "Akasha" refereert aan een geheugen in de kosmos waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden tot op heden worden opgeslagen en die voor iedereen toegankelijk zijn via het onderbewuste. Ik ga er vanuit dat iedereen oplossingen in zich heeft, oplossingen die bereikbaar zijn via het onbewuste denken.
 

 
 

 


Sonia den Toonder

Sonia den Toonder

Molenpolderweg 22A
4401 NP Yerseke
Tel.: 06-22366811
Uitsluitend op afspraak!