Emotionele Psychologie (EFT) 
Wanneer energie niet kan stromen veroorzaakt dat in de energiebanen emotionele klachten. Zoals emotionele onevenwichtigheid, onbewuste sabotage en fysieke klachten. Met EFT kunnen we deze onbalans opheffen.  U leert bij ons welke punten u kunt masseren en hoe u emotionele en fyskieke balans kunt activeren. Deze methode is ook heel geschikt om kinderen  te leren hoe ze zichzelf in balans kunnen brengen.
 
Orthomoleculaire voeding
Ieder mens heeft vitaminen en mineralen nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Verlies aan voedingsstoffen ontstaan door bewerking van voedingsmiddelen, halffabricaten en kant-en-klaarmaaltijden en door bereiding. Klachten zoals slaapproblemen, stress, zwakte in de spieren, griep en zware verkoudheid, spijsverteringsklachten, advies bij antibiotica etc.. kunnen met advies in de nodige voedingsstoffen het lichaam goed ondersteunen waardoor de levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.
 
Verschil tussen medicijnen en voedingssuplementen
Medicijnen (soms noodzakelijk) zijn lichaamsvreemde stoffen en werken zelfstandig in het lichaam. We willen ze via de lever zo snel mogelijk afbreken. Ze vernietigen het teamwork van de voedingsstoffen en supplementen.
Voeding en supplementen zijn bouwstoffen van het lichaam en werken samen als een team. Het zijn lichaamseigen stoffen en hebben een opbouwende moleculaire (op celniveau) werking.
 

 
 

 


Sonia den Toonder

Sonia den Toonder

Molenpolderweg 22A
4401 NP Yerseke
Tel.: 06-22366811
Uitsluitend op afspraak!